VETENSKAP       BILDNING       TRADITION

Sök på axess.se

Sök i
Sortera

Information om Axess TV hos Com Hem

Information om Axess TV hos Com Hem

Vi har fått många frågor från våra kunder varför Axess TV inte längre finns att se i Com Hems grundutbud. Från och med igår (17 februari) krävs det att man har ett betalabonnemang från Com Hem för att kunna se Axess TV. Detta har tyvärr skett utan att Com Hem eller deras ägare Tele2 har haft någon kontakt med Axess eller kommunicerat detta till våra gemensamma kunder. Vi har stor förståelse för att våra tittare är upprörda. 

Vi beklagar att de inte har fört en dialog med oss som innehållsleverantör innan nedsläckningen. För er som kunder som har drabbats hänvisar vi er att kontakta Com Hem och deras ägare Tele2 via mail eller sociala medier för att framföra era åsikter och få information om hur ni återigen kan få tillgång till Axess TV hos Com Hem.

Com Hem: kundservice@comhem.com
Tele2: se.tele2.mobile@tele2.com

 

För endast 49 kr/månad kan du se hela Axess TV:s utbud på webben, teckna här: https://axess.se/signuplive.aspx


Boken, läsandet och fattningsförmågan

Berättandet och läsandet har genom historien fyllt en central roll för människans liv. Just nu förändrar digitaliseringen berättandet och läsandets förutsättningar i grunden.

En ny bok

I programserien ”En ny bok” intervjuar programledarna Mats Wiklund och Katarina O’Nils Franke forskare och författare som medverkat i antologier och essäsamlingar utgivna av Axel och Margaret Ax:son Johnson stiftelse.

Where Is Life Science Heading In The Future?

Genes, Technology And Society

Tvådagarsseminarium inspelat 14-15 maj 2018 på Engelsbergs bruk.

Global Axess 2018: Kunskap och information

Kunskap och information är temat för årets upplaga av Global Axess. Kunskapens betydelse har varit uppenbar för människan allt sedan Adam och Evas tid, men informationssamhället ställer oss inför nya frågor. Inte minst: Vad innebär det allt intensivare flödet av information och åsikter för vår förmåga till helhetssyn och förståelse? Gör det oss klokare eller dummare? I programmen ger forskare, journalister och författare sina bilder av utvecklingen.

Studio Axess

PJ Anders Linder tacklar tidens aktuella frågor med intressanta och kvalificerade gäster. Du vet väl att du kan lyssna på avsnitten fredagar innan TV-sändningen? Besök: axess.se/podcast