VETENSKAP       BILDNING       TRADITION

Sök på axess.se

Sök i
Sortera

Recension

En fest för livet

Av Karin Henriksson

I min kokbokshylla i köket i Washington står naturligtvis Julia Childs Mastering the Art of French Cooking. Just denna upplaga trycktes inför 40-årsdagen av första utgåvan 1961.

Du måste vara inloggad plusanvändare för att läsa hela artikeln.
Klicka nedan för att logga in eller läsa om hur du tecknar en prenumeration på Axess.

Logga in

Mest lästa just nu

1) Arketypen i Staffanstorp av Malcom Kyeyune

2) Den största tomheten av Joel Halldorf

3) Inte att lita på av Axel Odelberg

4) Manssamhället av Ulrika Carlsson

5) Friheten står på spel av Erik Helmerson

Andra som läst denna
artikel har också läst

1) Konsten att komma ihåg och gå vidare plus av PJ Anders Linder

2) Uppskjuten revolution plus av Bo Bergson

3) Nationens terapeut plus av Karin Svanborg-Sjövall

4) Hur hamnade vi här? plus av Arvid Åhlund

5) Bröder vid skiljeväg plus av Eli Göndör

NR 2 2018

Axess Magasin

Är en tidskrift inom området humaniora/samhällsvetenskap och utges av Axess Publishing AB. Tidskriftens målsättning är att fungera som en knutpunkt mellan den akademiska och den publicistiska sfären.

 

Chefredaktör: PJ Anders Linder
Redaktörer: David Andersson, Mats Wiklund, Jan Söderqvist.
Redaktionssekreterare: Katarina O’Nils Franke
Redaktionsråd: Peter Elmlund, Thomas Gür, Peter Luthersson, Nathan Shachar, Louise Belfrage
Ansvarig utgivare: Peter Elmlund

 

För att kontakta redaktionen, mejla redaktionen@axess.se.

...