VETENSKAP       BILDNING       TRADITION

Sök på axess.se

Sök i
Sortera

I korthet

Främmande för maten

Av Catta Neuding

Sedan 1970 är alla livsmedel i Sverige märkta med ett bästföredatum som hjälper konsumenten att bedöma hur länge maten är tjänlig. Lustigt nog datummärks numera såväl salt som honung, livsmedel som håller i evighet.

Du måste vara inloggad plusanvändare för att läsa hela artikeln.
Klicka nedan för att logga in eller läsa om hur du tecknar en prenumeration på Axess.

Logga in

Mest lästa just nu

1) Vittnen till det ofattbara av Nuri Kino

2) Hur ska hoten mötas? av Magnus Norell

3) Det är här det börjar av Staffan Heimerson

4) Tillbaka till framtiden av Gudrun Persson

5) Vi var här först! av Nathan Shachar

Andra som läst denna
artikel har också läst

1) Pojkdrömmar och kallhamrad logistik plus av Thomas Engström

2) En central centraleuropé plus av Jakob Sjövall

3) Medierna moraliserar plus av Håkan Boström

4) Sverige knarkar och dör plus av Petra Östergren

5) Spöket i spegeln plus av Niklas Anderberg

NR 4 2018

Axess Magasin

Är en tidskrift inom området humaniora/samhällsvetenskap och utges av Axess Publishing AB. Tidskriftens målsättning är att fungera som en knutpunkt mellan den akademiska och den publicistiska sfären.

 

Chefredaktör: PJ Anders Linder
Redaktörer: David Andersson, Mats Wiklund, Jan Söderqvist.
Redaktionssekreterare: Katarina O’Nils Franke
Redaktionsråd: Peter Elmlund, Thomas Gür, Peter Luthersson, Nathan Shachar, Louise Belfrage
Ansvarig utgivare: Peter Elmlund

 

För att kontakta redaktionen, mejla redaktionen@axess.se.

...