VETENSKAP       BILDNING       TRADITION

Sök på axess.se

Sök i
Sortera

I korthet

Främmande för maten

Av Catta Neuding

Sedan 1970 är alla livsmedel i Sverige märkta med ett bästföredatum som hjälper konsumenten att bedöma hur länge maten är tjänlig. Lustigt nog datummärks numera såväl salt som honung, livsmedel som håller i evighet.

Du måste vara inloggad plusanvändare för att läsa hela artikeln.
Klicka nedan för att logga in eller läsa om hur du tecknar en prenumeration på Axess.

Logga in

Mest lästa just nu

1) Sårbar okunskap av Annika Borg

2) Beröringsskräcken är borta av Christian Abrahamsson

3) En ocean av nonsens av Margareta Melén

4) Arketypen i Staffanstorp av Malcom Kyeyune

5) Tro inte på spöken av Håkan Lindgren

Andra som läst denna
artikel har också läst

1) En central centraleuropé plus av Jakob Sjövall

2) Medierna moraliserar plus av Håkan Boström

3) Sverige knarkar och dör plus av Petra Östergren

4) Spöket i spegeln plus av Niklas Anderberg

5) Paradiset på jorden plus av Henrik Höjer

NR 4 2018

Axess Magasin

Är en tidskrift inom området humaniora/samhällsvetenskap och utges av Axess Publishing AB. Tidskriftens målsättning är att fungera som en knutpunkt mellan den akademiska och den publicistiska sfären.

 

Chefredaktör: PJ Anders Linder
Redaktörer: David Andersson, Mats Wiklund, Jan Söderqvist.
Redaktionssekreterare: Katarina O’Nils Franke
Redaktionsråd: Peter Elmlund, Thomas Gür, Peter Luthersson, Nathan Shachar, Louise Belfrage
Ansvarig utgivare: Peter Elmlund

 

För att kontakta redaktionen, mejla redaktionen@axess.se.

...